mai mult de
15
200
de proiecte livrate cu succes

Cea mai bună laudă e cea primită de la clienți:

Deciziile luate doar prin prisma precepției proprii nu sunt, de cele mai multe ori, fericite. Când lucrezi cu un număr mare de clienți este necesar să afli percepția lor despre tine. Pentru asta este nevoie de profesioniști.

RomulusOprica ne-a stat în ultimii ani alături pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a lua deciziile potrivite stabilizării și creșterii afacerii.”

Alexandru VLAD

CEO Selgros Germania

I have meet Romulus OPRICA [BrandBerry] a few years ago, while I was searching for a market researcher to help us in a big investment project. Working with him was a pleasure and it proves to be the right choice: his client orientated, open minded, versatile and proactive partner.

He has a good understanding of the market and a sharp entrepreneurial spirit; all of this made me to highly recommend Romulus as the right partner to work with!

Bogdan PROFIRESCU

(former) Deloitte Manager

Cercetarea sociologică condusă de Romulus OPRICA (BrandBerry) ne-a fost foarte de folos în campania electorală pentru alegerile Euro-Parlamentare (2019) pentru a înțelege atât profilul electoratului nostru cât și pe cel al concurenților. Interpretările sociologice detaliate ne-au ajutat să ajungem la concluzii calitative foarte utile, iar mijloacele online de colectare a datelor ne-au permis să reducem costurile la un minim posibil.

Irineu DARĂU

Președinte USR județ Brașov

Cercetarea de marketing pe care Romulus OPRICA (BrandBerry) a realizat-o pentru noi ne-a ajutat să înțelegem mai bine poziția pe care o ocupăm în piața din România, în raport cu concurența, să identificăm care sunt elementele cele mai importante în relația cu clienții noștri și să dezvoltam o strategie de marketing și comunicare mai eficientă cu clienții din întreaga țară.

Din colaborarea și experiența noastră cu firma BrandBerry, putem să-i caracterizam ca foarte profesioniști în abordare și foarte plăcuți în relația inter-umana. Recomandăm cu plăcere pe Romulus OPRICA (BrandBerry) tuturor celor care au nevoie de servicii de marketing și cercetări de piață.

Daniela MUSTOCEA

Coutry Manager HTI România

Colaborarea cu Romulus Oprica (BrandBerry) se întinde pe o perioadă lungă, de peste 5 ani. Am avut astfel ocazia să cunosc constanța și consecvența dar să apreciez și noutatea și inovația adusă de fiecare dată atunci când realizam un proiect în încercarea de a înțelege perspectiva clientului.

Parteneriatul nostru a presupus utilizarea de metode variate de cercetare (omnibus, focus group, client misterios, CATI și CAWI) dar toate proiectele realizate au avut ca numitor comun rezultatea pe care mă puteam baza, dublate de rapiditatea în implementarea și finalizare.

Ana Maria PETCULESCU

(former CMO) Farmaciile Dona

I worked with sociologist Romulus Oprica to launch a new product on the Romanian market. What I especially appreciated about our collaboration were the professionalism, the involvement, the proactive attitude and the pragmatic approaches of the market research.

His studies and consultancy reports have offered a key role in developing our market strategy and the quality of human relationships completed a good partnership.

Working with Oprica Romulus and his team convinced me that he has expertise and experience to achieve valuable market research, for which I recommend him as a good business partner!

Ovidiu BOCĂNICIU

Country Manager Zeelandia

It was a pleasure working with Romulus Oprica. His resourcefulness and ability to see a project through as well as his sensitivity, diligence, energy and sense of humor was extraordinarily helpful in completing our task. I was impressed with his enthusiasm, communication skills and professional demeanor, tackling all assignments with dedication and a smile.

We at the RedCarpet Agency are looking forward to further cooperating with him on other projects.

Mandana HadjiDai

Owner RedCarpet

Atât în alegerile locale din 2016, cât și în alegerile Euro-parlamentare din 2019 evaluările sociologului Romulus Oprica au fost profesionist realizate, cu rezultate corecte și sfaturi eficiente. Mi-au fost de folos sfaturile primite și îl recomand cu încredere oricărui candidat la o funcție politică ce presupune interacțiunea directă cu alegătorii.

Costel MIHAI

PMP, Președinte Organizația Județeană Brașov, Vice-Primar al Brașovului

“Good work!” these are the two words that I can say about our collaboration with BrandBerry*. During the time we had developed our research, they proved to be professional and pleasant to work with. And, regarding the result of the research, I can say that it was real, according to the market. We recommend BrandBerry* as a business partner when you want to know better the attitude of the clients towards you as a company.

Daniela DAVIDESCU

Director Comercial BRD Sogelease

Am cunoscut firma Brandberry în campania de la locale din 2016. Am fost surprins de acuratețea sondajului pre electoral prezentat de către ei. Chiar dacă nu voiam să-l cred, acesta s-a verificat prin rezultatele votului. Ca urmare a acestui lucru când am fost întrebat de către oameni din mediul de afaceri brașovean dacă le pot recomanda un sociolog, l-am recomandat pe Romulus Oprica și echipa lui.

Cătălin LEONTE

candidat independent la funcția de Primar al Brașovului (2016), Ex-membru și Prim-Vicepresedinte Organizația Județeană PSD Brașov

For the biggest customer-research Selgros Cash & Carry carried out in Romania, we worked with Mr. Romulus OPRICA’s marketing research company and we did a good choice.

He is a client oriented manager, trustworthy and flexible to the client’s needs and we are happy to recommend him and his company as a reliable business partner.

Pia KRAUSS

(former) Marketing Manager Selgros Cash & Carry

Working with Romulus Oprica, sociologist and manager at BrandBerry, we saw a pragmatic approach, business-to-business, of the market research. We collaborated several times with him and his company and certainly will continue to do so, because we trust his expertise.

The best recommendation we can give them is his results, every time validated, confirmed by the market. If you need a sociologist, a company of “business intelligence”, someone to present you a correct and complete “picture” of the market, we recommend you with full confidence Oprica Romulus and his market research company!

Vlad RUSU

Brand Manager Skoda, Porsche România

Am avut o experiență foarte bună în colaborarea cu domnul Romulus Oprica cu privire la sondajele politice efectuate prin BrandBerry atât în faza de precampanie cât și în campania electorală din 2016.

Astfel recomand oricărui candidat politic, care își dorește să se bazeze pe date statistice foarte apropiate de realitate, colaborarea în campaniile electorale cu domnul Romulus Oprica și BrandBerry.

Cristian MACEDONSCHI

Consilier Local FDGR – Brasov, candidat la funcția de Primar al Brașovului (2016)

Am folosit expertiza lui Romulus OPRICA și firmei lui de cercetări de piață și marketing în acțiunile nostre de extindere atât a serviciilor și gamei de produse oferite cât și a zonei geografice de acțiune. Am descoperit cu această ocazie o echipă de experți orientată către client, versatilă și foarte profesionistă în abordarea fiecărei solicitări.

Am avut mai multe colaborări în acest sens și cu siguranță vom apela la expertiza lor de câte ori vom avea nevoie de aceste servicii.

Ruxandra COC

Director Dezvoltare Doripesco

Din anul 2011, de când compania BrandBerry a câștigat prima licitație organizată de Selgros Cash&Carry România pentru servicii de marketing și cercetări de piață, am primit de la aceasta mai mult de 5 rapoarte de cercetare și analiză a pieței, fiecare etapă a colaborării noastre fiind foarte profesionist abordată de către brandBerry. 

Am fost plăcut impresionați de atitudinea proactivă și pro-client a echipei condusă de Romulus OPRICA, de flexibilitatea și ingeniozitatea arătată în atingerea obiectivelor solicitate de noi. 

Îl recomandăm cu plăcere pe Romulus OPRICA (BrandBerry) pentru orice activitate de marketing și cercetări de piață.

Dorin IORDĂCHESCU

COO Selgros Cash & Carry România

Sună-mă la (+40) 723 185 233

sau trimite-mi un email la
ro@romulusoprica.ro